Friday, February 10, 2012

Hõbesampoonid, mida olen kasutanud.

                              Joico Color Endure Violet Shampoo 


 Shampoon blondeeritud või halli värvitooniga juustele. Eemaldab juustest kollase varjundi ning hoiab õiget värvitooni. Tugevdab, niisutab ja kaitseb juukseid. Koostises olev maksimaalne violetne värvisisaldus muudab juuksetooni heledamaks ja kirkamaks. Tulemuseks on ilusad, tugevad ja säravad blondid või hallid juuksed.
Kasutus: Kasuta 2 kuni 3 korda nädalas. Lisa niisketele juustele, aja vahule ja loputa. Parima tulemuse saamsieks kasuta koos Color Endure palsami ja Leave-In Protectant kaitsevahendiga.
 







 
  C:ehko Energy Color Coctail Silberweiss
Hõbedane efektiivne loputusvahend rõhutab hallide, valgete või blondeeritud juuste loomulikku elegantsust ja ka eemaldab kollase varjundi. Kasutamine: Kasutada hõbedast efektiivset loputusvahendit pärast vastavat veega lahustamist. Üheks kasutuskorraks, u. 20 ml, segada ½ l veega hallidele või 1 l veega valgetele või blondeeritud juustele, valada lahus juustele. Uuesti on loputusvahendit vaja   kasutada alles pärast 2-3 juuste pesemise korda.





Schwarzkopf Bonacure Color Save Silver Shampoo
        Hõbeshampoon neutraliseerib kollaka tooni valgendatud või helendatud juustel. Sobib          hallinenud juustele hõbedase läike andmiseks. Tulemuseks on elav juuksevärv ja terve  
        läige. See on minu lemmik.

No comments:

Post a Comment